Information om Barncancerfondens föräldraenkät

Under oktober kommer du som är medlem i någon av landets barncancerföreningar få ett mejl från Novus med en föräldraenkät. Genom att besvara den bidrar du till att Barncancerfonden kan vidareutveckla stödet till drabbade. Idag och i framtiden.      .

Undersökningen syftar till att inhämta kunskap och fördjupa insikter som gör att Barncancerfonden kan utveckla verksamheten, tex förbättra stödet till drabbade barn och familjer, höja kunskapen om barncancer och dess konsekvenser hos politiker och andra beslutsfattare, vidareutveckla vårt stöd till och samarbete med barncancervården och forskare och genom intressepolitiskt påverkansarbete bidra till att kloka beslut fattas. 

Frågorna rör olika områden, till exempel psykosocialt stöd, skolans förmåga till anpassning, ekonomi och kontakten med myndigheter så som Försäkringskassan. Några frågor har ställts förut, andra är nya.   

Undersökningen tar cirka 10 minuter att besvara. Oavsett om du svarat tidigare eller inte så är dina svar värdefulla. 

Hur har Novus fått din e-postadress?  

Novus har fått din e-postadress från din lokala barncancerförening och självklart har de skrivit på ett personuppgiftsbiträdesavtal. När uppdraget är avslutat kommer Novus att radera din e-postadress. Du har även rätt att när som helst innan dess begära att vi tar bort dina personuppgifter.  

Novus garanterar att ingen kommer att se vad just du svarat. Dina svar behandlas självklart konfidentiellt. Att skydda din personliga integritet är lika viktigt för Barncancerfonden och Novus som för dig. Novus kommer aldrig att lämna ut din e-postadress eller andra uppgifter om dig till tredje part. Det är alltid frivilligt att besvara Novus undersökningar. 

Tack på förhand för din medverkan!  

Vänliga hälsningar,  

Barncancerfonden och Novus   

Om du vill komma i kontakt med Barncancerfonden angående undersökningen, kan du kontakta Ebba Hemmingsson, Intressepolitisk expert via mejl, ebba.hemmingsson@barncancerfonden.se.