Hej från nya kansliet!

Nu har det nya kansliet för Barncancerfonden Södra installerat sig på kontoret i Lund och de vill skicka en hälsning till alla medlemmar, volontärer och givare.

Vi som har fått äran att utgöra det nya kansliet heter Annelie och Louis. Vi har båda upp mot 10 års erfarenhet av arbete inom föreningar av olika slag.

Annelie, som är er nya volontärsamordnare och koordinator, har tidigare arbetat som verksamhetsutvecklare, samordnare och projektledare. Hon brinner för frågor som rör mänskliga rättigheter, sociala frågor och frivilligarbete. Till Annelie vänder ni er rörande aktiviteter, både på BUS i Lund och utanför sjukhuset, samt kring volontärverksamheten. 

Louis, som är er nya informatör, är passionerad i frågor kring mänskliga rättigheter, hållbarhet och folkhälsa och har tidigare arbetat som samordnare, kommunikatör och verksamhetsutvecklare. Till Louis vänder ni er rörande medlemsskap, rekreationsboenden, gåvor, insamling och sponsring. 

Vi ser fram emot att träffa er alla och lära känna er och Barncancerfonden Södras fantastiska verksamhet. Tveka inte att kontakta oss, vet vem ni ska kontakta så är det bara att mejla till: sodra@barncancerfonden.se 

 

Annelie Escobar 
Mejl: annelie.escobar@barncancerfonden.se 
Telefon: 070-0615000

Louis Eberstål
Mejl: louis.eberstal@barncancerfonden.se 
Telefon: 070-1991164 

 

Höstiga hälsningar från Annelie och Louis